Kongress

Tack till alla som deltog vid vår första digitala kongress!

På grund av pandemin tvingades vi ställa in förra årets kongress och ställa om årets kongress till att bli digital. Tack till alla som bidragit på olika sätt! Vi har lärt oss otroligt mycket och hoppas att du som var med som deltagare vill hjälpa oss genom att fylla i den utvärdering som skickades ut vid slutet av dagen.

Tack till Susanne Kjällander, Ann-Christina Kjeldsen, Pia Rehn, Erica Eklöf, Johanna Kristensson, Tobias Gard och årets pristagare Anna Eva Hallin, som föreläste. Tack också till styrelsens Marika Habbe som agerade moderator och tillsammans med Annelie Westlund och Ann Jacobson höll i trådarna på plats hos Digitalstudion, som råddade tekniken!

SITS styrelse har nu påbörjat inför nästa års kongress och vi är tacksamma för idéer och önskemål om tema och föreläsare. Vi tror att många ser fram emot att ses ”live” och inte bara digitalt nästa gång, men vi tar gärna emot era åsikter även gällande det. Mejla oss gärna!

Foton: Adobe Stock.

SITS digitala kongress den 15 oktober 2021

Tema för kongressen är Digitalisering och språkutveckling – möjligheter och utmaningar.

 

 

Programändring:

Inför fredagens kongress behöver vi informera om en förändring i programmet. Pia Rehn kommer att föreläsa om ”Elever med hög begåvning i kombination med NPF” och ersätter därmed Sara Willermarks föreläsning ”Mer komplext än skärmtid- tankar om skolans digitalisering”.

foto: Ann Jonasson-Lindencrona

SITS Tal & Språkkongress 2020 flyttas fram ett år till oktober 2021

Vid styrelsemötet den 25 maj 2020 beslutade SITS styrelse att, på grund av rådande osäkra läge, flytta fram 2020 års Tal & Språkkongress till oktober 2021.


Tack alla deltagare, föreläsare och utställare för en lyckad jubileumskongress 2019!

Årets tema var  När det inte bara är språket – NPF, undervisning och lärande i förskola och skola och du hittar nu alla föreläsares åhörarkopior här. Här på webbplatsen finns också presentationer av föreläsarna och hela programmet.

Iréne Johansson mottog årets Tal- och språkpris och under lördagens lunch fick vi en historisk tillbakablick av Astrid Frylmark och underhållning av Henrik Widegren.

    


Här finner du information om tidigare kongresser:

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial