Tack alla som deltog vid SITS kongress den 14 oktober 2022!

I år provade vi för första gången att genomföra SITS kongress i hybridformat. Ett åttiotal personer deltog på plats och en något mindre skara följde livesändningen från olika ställen i landet. För oss som deltog på plats på Kapitel 8 i Stockholm blev det många glada återseenden och nya bekantskaper efter två år utan att vi setts ”på riktigt”. Stämningen var på topp!

Tack till Elin Thordardottir, Gudrun Svensson, Sara Willermark, Anna Ekström och Emma Leijnse för intressanta föreläsningar och till styrelsens Marika Habbe som agerade moderator! Tack också till årets pristagare Unga Med Språkstörning, som representerades av ordförande Albert Telon och vice ordförande Wilma Dahlgren och till våra utställare som vi fick mingla med i pauserna!

I år har styrelsen skött all planering och administration runt kongressen med många timmars ideellt arbete. Men självklart hade vi inte klarat oss utan teknikerna från Konferensteknik som såg till att allt funkade både i lokalen och med livesändningen.

Framöver kommer vi att presentera artiklar och referat från föreläsningarna i programmet. Redan nu finns Sara Willermarks artikel här på webbplatsen. Artiklarna är tillgängliga för dig som löst medlemskap i SITS för innevarande år.

Camilla Svedelius har tagit fotona i bildspelet ovan.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial