Ett engagemang som märks och som värmer

Oktober 2018

Bild Adobe Stock

När jag skriver detta har det gått en vecka sedan årets kongress avslutades. Jag har hunnit få någon distans men bär ändå med mig en hel del. För mig är kongresserna alltid en energikick och samtidigt en rejäl urladdning. Mycket arbete har lagts ner inför de här dagarna och vi i styrelsen och redaktionen vill så gärna att allt ska bli bra. Föreläsarna ska vara friska och finnas på plats, utställarna ska ha fått sina leveranser, maten och logistiken ska fungera och varenda deltagare ska känna sig välkommen och trivas. Mitt i allt fix och all anspänning, bidrar stämningen – och alla glada, upplyftande, konstruktiva och kloka kommentarer från deltagarna – till att det blir ett par dagar av fantastisk batteriladdning.

En information till alla medlemmar i föreningen är att vi under årets kongress, vid medlemsmötet på fredagen och vid årsmötet på lördagen, klubbade igenom en förändring av verksamhetsår för föreningen. Vårt verksamhetsår kommer nu att löpa enligt kalenderår, från och med 1 januari 2020. Nästa årsmöte kommer alltså att infalla under våren 2020. Hur det kommer att arrangeras får ni veta mer om framöver.

Arrangemangen kring nästa kongress drar vi däremot igång med redan nu i november. November passar alldeles ypperligt till att drömma och önska. Så utnyttja er lediga tid framför en brasa eller ett tänt ljus med att fundera över egna drömmar och önskningar inför julen, inför våren, inför nästa sommar eller inför livet. Lägg också någon liten tid på att gå in på sits.nu, under fliken ”Tyck till” och dela med er av era drömmar och önskningar inför nästa kongress. Känn inga begränsningar när ni skriver ner era förslag. Önska kostar ingenting och vi hoppas kunna göra nästa kongress, som faktiskt är vårt 60-årsjubileum, till något alldeles extra. Då hoppas jag att just ni kommer att kunna vara med och få den kick som jag upplever att kongressen ger.

Jag tänker nu avsluta med att tacka er. Tack alla ni som var med och bidrog till att kongressen blev så lyckad och tack till er som kontaktar oss med förslag och idéer och önskemål. Fortsätt att kommunicera med oss. Ert engagemang värmer!

Jag önskar er en härlig höst!

Hälsningar

Sofia

Sofia Norrman,  Ordförande

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial