Anmälan till SITS Kongress 2023 – utställare

Klicka på bilden för att se hela programmet.

Välkommen att delta som utställare på SITS kongress den 20 oktober 2023! Klicka på bilden ovan eller nedan för att se programmet.

Även i år blir kongressen en hybrid, det vill säga deltagarna kan välja att delta på plats på Klara konferens & Happynings (tidigare Kapitel 8), som ligger centralt intill centralstationen i Stockholm, eller digitalt. Till vår hjälp med den digitala utsändningen har vi företaget Konferensteknik AB.

För dig som utställare erbjuder vi utställarplats i anslutning till kongresslokalen samt en annons som visas i ett bildspel under utställartiderna för dem som deltar digitalt. Du kan också välja att enbart delta med en digital annons.

För utställare på plats ingår bord, duk, stol och strömförsörjning. Borden är i direkt anslutning till åhörarlokalen. Vi har ett begränsat antal platser för utställare på plats och tillämpar ”först till kvarn”. Om du önskar kan du köpa till konferenspaket med lunch och fika.

 Priser
Utställare på plats inklusive digital annons1 750 kr
Utställare med enbart digital annons500 kr
Konferenspaket med lunch och fika590 kr

För att delta:

  • anmäl ditt företags eller organisations deltagande nedan
  • skicka en eller flera annonsbilder till sits-kongress@sits.nu. Bilden eller bilderna kommer att ingå i det bildspel som visas under utställartiderna (se programmet). Du kommer att få information om bildformat och sista datum för att skicka in bilderna när du anmält dig.

Bekräftelse på din anmälan skickas inom några dagar till den e-postadress du anger i formuläret. Kontakta oss via e-post sits-kongress@sits.nu om du inte får någon bekräftelse (kolla gärna i skräpposten först).

Företag eller organisation som deltar som utställare vid vår kongress och bokar annons på vår webbplats sits.nu i samband med anmälan annonserar på webbplatsen till rabatterat pris. För mer information se sidan Annonsering. Klicka i formuläret nedan om du vill bli kontaktad för annons på vår webbplats.

OBS! Vi reserverar oss för eventuella lokal- eller programändringar.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial