Anmälan till SITS kongress 2022 – utställare

Välkommen att delta som utställare och eller annonsör vid SITS kongress den 14 oktober! Här hittar du mer information om kongressen samt hela programmet.

Klicka på bilden för att se hela programmet.

I år blir kongressen en hybrid, det vill säga deltagarna kan välja att delta på plats på Kapitel 8, som ligger centralt intill centralstationen i Stockholm, eller digitalt. Till vår hjälp med den digitala utsändningen har vi företaget Konferensteknik AB.

För dig som utställare erbjuder vi utställarplats i anslutning till kongresslokalen samt en annons som visas i ett bildspel under utställartiderna för dem som deltar digitalt. Du kan också välja att enbart delta med en digital annons.

För utställare på plats ingår bord, duk, stol och strömförsörjning. Borden är i direkt anslutning till åhörarlokalen. Vi har ett begränsat antal platser för utställare på plats och tillämpar ”först till kvarn”. Önskar du köpa till konferenspaket med lunch och fika à 550 kr, ange det i formulärets kommentarsfält.

OBS!
Utställarplatserna på plats i anslutning till kongresslokalen är nu fyllda. Det är dock fortfarande möjligt att delta med enbart en digital annons som visas under utställartiderna.

 Priser
Utställare på plats inklusive digital annons1 500 kr
Utställare med enbart digital annons500 kr

För att delta:

  • anmäl ditt företags eller organisations deltagande via nedanstående formulär
  • skicka en eller flera annonsbilder till sits-kongress@sits.nu. Bilden eller bilderna kommer att ingå i det bildspel som visas under utställartiderna (se programmet). Du kommer att få information om bildformat och sista datum för att skicka in bilderna när du anmält dig.

OBS! Vi reserverar oss för eventuella lokal- eller programändringar och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande covid-19.

Företag eller organisation som deltar som utställare vid vår kongress och bokar annons på vår webbplats sits.nu i samband med anmälan annonserar på webbplatsen till rabatterat pris. För mer information se sidan Annonsering. Klicka i formuläret nedan om du vill bli kontaktad för annons på vår webbplats.

Bekräftelse på din anmälan skickas till den e-postadress du anger i formuläret. Kontakta oss via e-post sits-kongress@sits.nu om du inte får någon bekräftelse (kolla gärna i skräpposten först).

    Utställare

    Fakturaadress

    Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial