Anmälan till SITS digitala kongress 2021 – utställare

Välkommen att delta som annonsör/utställare vid SITS första digitala kongress, den 15 oktober!

Tidigare har vi erbjudit utställarplatser i anslutning till föreläsningssalen. I år ser upplägget annorlunda ut. Som annonsör/utställare får du chansen att visa upp en eller flera bilder (digitalt) under kongressens lunchrast. Till vår hjälp med den digitala utställningen har vi företaget Digitalstudion.

Det hela går till som följer:

  • Du anmäler ditt företags eller organisations deltagande via nedanstående formulär.
  • Du skickar en eller flera bilder till sits-kongress@sits.nu senast den 24 september 2021. Bilderna bör vara i formatet 1920×1080 (högupplösta).
  • Bilden eller bilderna kommer att ingå i det bildspel som visas under kongressens lunchrast, som är 60 minuter lång. Varje bild visas i 5-6 sekunder, som ”loopas” under lunchrasten.

Kostnad: 500 kronor.

Företag eller organisation som deltar som utställare vid vår kongress och bokar annons på vår webbplats sits.nu i samband med anmälan annonserar på webbplatsen till rabatterat pris. För mer information se sidan Annonsering. Klicka i formuläret nedan om du vill bli kontaktad för annons på vår webbplats.

Bekräftelse på din anmälan skickas till den e-postadress du anger i formuläret. Kontakta oss via e-post sits-kongress@sits.nu om du inte får någon bekräftelse (kolla gärna i skräpposten först).

Vi har nu stängt för anmälan.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial