Kongress

SITS tal- och språkkongress 2020

Boka redan den 9-10 oktober! Precis som föregående år hålls årets kongress på Hotell Sheraton i Stockholm. Temat kommer att vara Digitalisering och språkutveckling  – en relation på gott och/eller ont? Läs bakgrundsinformationen här.

De första föreläsarna är klara. En av dem är Ann-Christina Kjeldsen, som är är speciallärare med magister- och licentiatexamen i pedagogik och fil.dr i logopedi vid Åbo Akademi. Läs om hennes forskning i Förskolan .

Detaljerat program samt information om anmälan till kongressen publiceras här på webbplatsen under våren.


Tack alla deltagare, föreläsare och utställare för en lyckad jubileumskongress!

Årets tema var  När det inte bara är språket – NPF, undervisning och lärande i förskola och skola och du hittar nu alla föreläsares åhörarkopior här. Här på webbplatsen finns också presentationer av föreläsarna och hela programmet.

Iréne Johansson mottog årets Tal- och språkpris och under lördagens lunch fick vi en historisk tillbakablick av Astrid Frylmark och underhållning av Henrik Widegren.

Referat från föreläsningar och bilder från kongressen kommer att publiceras här på SITS webbplats framöver. Anmäl dig gärna som prenumerant genom att fylla i din epostadress nedanför annonserna här på startsidan) eller följ oss på Facebook för att få veta när det kommer ny information här på webbplatsen!

    


Notera kongressdatum för kommande år!

  • 9-10 oktober 2020

Information om policy för behandling av personuppgifter i samband med anmälan (pdf)

blommor

Här finner du information om tidigare kongresser:

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial