Kongress

Nu är anmälan till årets kongress öppen!

Inbjudan till kongressen med det fastställda programmet och presentationer av föreläsarna samt länkar för anmälan hittar du nedan. Ju tidigare du anmäler, desto förmånligare pris!

Temat för årets kongress den 11-12 oktober i Stockholm är När det inte bara är språket – NPF, undervisning och lärande i förskola och skola . Medverkande föreläsare är Victoria Joffe, Christian Waldmann, Carmela Miniscalco, Ebba Almsenius, Annika Andersson, Tove Söderqvist Dunkers, Jacob Åhsberg och Åke Pålshammar.

Vi kommer under våren och sommaren att presentera föreläsarna genom att ”puffa” lite extra för något som är aktuellt för dem just nu.  Kika in på sidan Presentation av föreläsarna vid 2019 års kongress för att läsa mer om föreläsarna och hitta länkar till aktuella artiklar, projekt, med mera.

Eftersom föreningen i år fyller 60 år kan vi utlova historiska tillbakablickar och vi planerar för att det ska bli lite extra festligt! Läs februari månads ledare, där vår ordförande blickar framåt jubileumsåret 2019.

Länkar för anmälan till kongressen
Kongresspriser 2019
SITS medlemmar
betalar
Icke medlemmar
betalar
Anmälan före 15/5 3495 kr 4695 kr
15/5-15/9 3895 kr 4695 kr
Anmälan efter 15/9 4495 kr 5295 kr

För medlemmar som är studerande eller pensionärer kostar kongressen 1500 kr, se information på vår medlemssida.


Tack till alla som deltog vid 2018 års kongress!

Fredag och lördag den 12-13 oktober genomfördes årets kongress med temat Det tysta språket – språkliga förutsättningar och förståelse. på hotell Sheraton i Stockholm.

I listan längst ner här på sidan hittar du inbjudan med programmet.

Fram till 31 januari 2019 kan du ladda ner åhörarkopior från föreläsningarna. Därefter tas de bort enligt överenskommelse med föreläsarna och du får själv kontakta respektive föreläsare om du önskar ta del av dem.

Du kan också se bilder från årets kongress och läsa en presentation av 2018 års Tal- och språkpristagare Ida Rosqvist.

Notera kongressdatum för kommande år!
  • 11-12 oktober 2019
  • 9-10 oktober 2020

Information om policy för behandling av personuppgifter i samband med anmälan (pdf)

blommor

Här finner du information om tidigare kongresser:

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial